2018-10-23
Legfrisebb agymenések
A Bochkor, a Schobert, meg a Brosnan

A Bochkor, a Schobert, meg a Brosnan

brosnanAzt merte mondani a Brosnan fiú, hogy hiába van elhízva a neje, ő még mindig szereti, sőt napról napra jobban. Erre a Bochkor totál kiakadt és nyílt adásban, mert szerinte egy rádiósnak muszáj ütős véleményt mondani, azt mondta, hogy aki elhanyagolja magát egy házasságban, az nem érdemli. Erre föl a Schobert is felszólalt, hogy hozzá is hoztak már férjek asszonkát lefogyaztani, mert hát ugye elkövéresedtek.

Tapasztalatom a következő: nem egy olyan házaspárt ismerek, ahol a nej jócskán meghízott és mégis példaértékű a házasság. Mert nem a külső alapozza meg, nem annak kéne, de aki ennyire felszínes, annak ezt ugye nem lehet megmagyarázni. Ha egy ember a boldogságot kinézet alapján akarja osztogatni, akkor nagyon örülök, hogy nem az ő kezében van. Ha valaki nem néz fura szemmel olyan férjre, aki elétolja a feleségét, hogy – Csináljon belőle null kilométerest, mert ez így már hogy néz ki? – azzal se lehetne mit kezdeni, ha az emberi értékekről beszélgetnénk, vagy épp az élet értelméről.

Csodálom azokat a házasságokat, ahol nem is kellett átlépni a feleség súlyát, mert sosem volt probléma. Mert ott ember és ember házasodott, nem pedig egy jó test a jó testtel és amikor kellene, akkor nincs más része a frigynek, csak a test.  Azt hiszem ez a Brosnan piszok boldog, de sosem tudja meg, hogy milyen ennyire felemelően szabad házasságban lenni a színtiszt szeretetben a másik két férj. Ha bármelyikük felesége elhízik (tegyünk fel egy pajzsmirigy betegséget), akkor vajon elválnának? Csak úgy kérdem…

Facebook Comments
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com