Egy szabadon vérző naplója – fiktív történet fejemből kipattanva

freebleedingA kitalációm története (azért írom le, nehogy bárki azt higgye, hogy én ilyet teszek… ): A Facebook-on van egy feminista csoport (csak hogy lásd: nem kamuzok), akik azt hirdetik, hogy a nőnek joga van a hímsoviniszta tampon és betét nélkül menstruálni, mert az természetes és hadd folyjon… Hát én ebbe belegondoltam :

Június 1.: Kedves Naplóm! Ma fantasztikus dolog történt velem! Rátaláltam egy vagány, belevaló csoportra, akik felnyitották szemem! Megtudtam, hogy a tampont egy férfi találta fel, hogy azzal erőszakoljam meg magamat minden hónapban, holott alapvetően a havi vérzés nem szégyellnivaló dolog, sőt! Vállalnunk kell, mert ez velünk jár és milyen társadalom az, ami meggátolja, hogy kinyilatkoztassam nőiességemet? Pár nap múlva esedékes a havibaj, nagyon várom vár, hogy így szálljak szembe a durva férfi elnyomással!

Június 2.: Már fájdogál a hasam, megjöttek a pattanások is. Szóltam családomnak, hogy ezentúl a természetes folyamat híve vagyok, nem érdekel a véleményük, szokják meg, hogy egy nővel élnek együtt! Nem szégyellem! Le a férfiakkal!

Június 3.: Ma éjszaka megjött! Nem raktam be semmit, szabad utat engedtem nőiességemnek, hadd folyjon. Reggel kiganéztam magam alól a véres ágyneműt, akkora folt lett rajta, hogy ez nem fog kijönni már belőle, el kell menjek a boltba új lepedőkért. Sokba kerül, munkanélküli is vagyok, de ha ez az ára, hogy megmutassam felsőbbrendűségemet, ám legyen. Ma mennem kell a munkaügyi központba is jelentkezni.

Június 4.: Tegnap borzalmas diszkrimináció áldozata voltam!!!!! Azon gondolkozom, hogy feljelentem őket! Elindultam délelőtt a munkanélküli hivatalba. A buszon sok hely volt, így leültem, mert eléggé fájt a hasam, ideges is voltam miatta. A nadrágom átázott és csupa vér lett az ülés, mire egy idős nő (ő még a férfielnyomás híve!) rám szólt, hogy csupa vér vagyok! Én szembe fordultam vele és elmondtam, hogy ez így természetes és ez minden nővel együtt jár, mire ő szólt a sofőrnek és le lettem szállítva, mint nem közösségi utas, csak mert olyan a busz ülés huzata, hogy nem takarítható! Hát tehetek én róla, hogy nem gondolnak a menstruáló nőkre???? Elkérték az irataim és jegyzőkönyvet vettek fel, hogy beszennyeztem a járművet! Persze, hogy férfi volt a sofőr, hát ki más?! A nő pedig, aki bemártott engem öklendezve bámult rám, a többi utasról nem is beszélve! Egy órát gyalogoltam a hivatalig!!!!!! Ott is, mikor meglátták nőiességem jelét a nadrágomon, amin már jókora vérfolt tündökölt, megkértek, hogy jöjjek vissza máskor, tisztább ruházatban! Felháborító!

Június 5.: Este van és én nagyon csalódott vagyok, a családom is ellenem szegült. Azt mondják, hogy nem hajlandóak beleülni abba a fotelba, amiben kuporogtam egy órát, mivel még mindig nagyon fáj a hasam. Engem miért nem zavar, hogy a szőnyegünkön is vérfoltok vannak??? Talán mert nem vagyok annyira finnyás???

Június 6.: Ma ki kellett dobni a fotelemet, mert bedongták a legyek. A vérzésem kezd csitulni, délelőtt pedig strandon voltam. Tudtam egy órát úszni, mielőtt kivezettek vízszennyezés és közszeméremsértés miatt. Csodálkoztam is, hogy olyan üres a medence, kiderült, hogy mikor meglátták a büszkén magam után húzott vércsíkot, és a körülöttem lévő véres vizet, akkor mindenki kimenekült.

Június 7.: Alig vérzek már, megcsináltam! Szabad ember módjára engedtem ki magamból a nőt! Ráment 5 ágynemű garnitúra, 5 lepedő, egy fotel, 4 nadrág, 6 bugyi és 2 pár zokni, a nappali szőnyege, az ágyam, az ágyam előtti futószőnyeg, valamint a házasságom. A családom elköltözött, azt mondják majd visszajönnek, ha újra ész költözik belém. Menjenek csak! Aki nem bírja a vért az minek nősül meg???? A ruhákat még pótolnom kell, majd kérek valakitől, mert venni nem tudok.

Június 12.: Kiderült, hogy fertőzést szedtem össze, a rám ragadt vér a melegben hamar bomlásnak indult, ezáltal fertőzve meg a méhemet, az ráhúzódott a petefészkeimre, és tovább a hasüregbe. De mivel férfi az orvos, ezért nem megyek el hozzá! HÍM-SO-VI-NISZ-TA DISZ-NÓ! Az is csak nyúlkálni akar bennem biztosan! De elég magas lázam van, jó lenne lehúzni, viszont nem akarok bevenni férfiak által feltalált lázcsillapítót, nehogy már támogassam az elnyomásukat!

Június 20.: Holnaptól teljes szabadságot fogok hirdetni, üríteni is szabadon fogok, ahol éppen kell, hisz az is természetes, velem jár együtt minden végtermék! Elég a társadalmi elnyomásból!

Facebook Comments